Blogger

divendres, 28 de febrer del 2014

XIV TROBADA D'ALUMNES DE 5è DELS CENTRES DIOCESANS

Com que el lema d’enguany és PREN EL POLS A LA VIDA I ACTUA, hem pensat que el lema / tema de la trobada havia d’estar relacionat amb el cor. Així, els de la comissió de la trobada elegírem com a lema de la trobada: DES DEL COR..., és a dir, que hi ha moltes maneres de fer les coses i una d’elles, és des del cor.
Pensàrem que en la trobada d’enguany podríem treballar els gestos que feim des del cor; en aquest cas, aprofundirem en 10 gestos que va fer Jesús des del cor. Així, cada escola ha de triar una cita dels evangelis on Jesús actua des del cor (teniu el llistat en l’arxiu que vos podeu descarregar d’aquest enllaç: https://www.dropbox.com/s/oikbb07y8accwaw/Jes%C3%BAs%20actua%20amb%20el%20cor.docx). Quan l’hagueu triat M’HO HEU DE DIR (ja sigui per mail o per telèfon) per comprovar que no l’hagi triat altre escola.

A partir de la cita que hagueu triat, cada escola haurà d’elaborar un mural on dalt de tot ha de sortir el lema “Des del cor...”, enmig, un dibuix de la cita bíblica (també ho podeu fer com un còmic) i a baix del mural hi heu de posar la frase que resumeixi la cita bíblica.

La cançó que es cantarà i que han d’haver escoltat a classe serà “En el mundo genial de las cosas que dices” de Maldita Nerea; pot ser molt interessant veure’n el vídeo a Youtube (http://youtu.be/Xa8Dv6JTRig). Aquí la teniu en mp3: https://www.dropbox.com/s/xisuqh8nkyy9qjk/Maldita%20Nerea%20-%20En%20El%20Mundo%20Genial%20De%20Las%20Cosas%20Que%20Dices.mp3

MONITORS!!! És urgent que em concreteu el número de monitors i les talles de camiseta que utilitzen!!!

Xerrant de monitors. Si alguna escola aportarà monitors per a la trobada de 6è, també ho necessit saber-ho urgentment!!!

Recordau també que els alumnes han de dur una agulla tancadora per penjar-se la cartolineta per fer grups.

Concurs de cartells: format DIN A3; ha de posar “XIV TROBADA D’ALUMNES DE 5è DELS COL·LEGIS DIOCESANS”; també ha de posar la data (15 de maig de 2014) i Santuari de Lluc. Límit per presentar els cartells: 31 de març.

Pensau que cada escola s’encarrega de preparar les cintes del color que ha triat (80 metres, tenint en compte que han de ser de 20cm de llargada i se n’han de fer 400); pensau a agrupar-les de 10 en 10.

Toni Seguí Estrany
Delegat d'Ensenyament del Bisbat de Mallorca

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada